Your search results

Uvjeti korištenja

Ova Politika privatnosti uređuje način na koji web stranica “Real Vista” prikuplja, koristi, održava i otkriva podatke prikupljene od korisnika (svaki, “korisnik”) web stranice (“web mjesto”). Ova se politika privatnosti odnosi na web stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi Real Vista web stranica.

Osobni identifikacijski podaci

Osobne identifikacijske podatke od korisnika možemo prikupljati na različite načine u vezi s aktivnostima, uslugama, značajkama ili resursima koje stavljamo na raspolaganje na našoj web stranici. Korisnici mogu posjetiti našu web stranicu anonimno. Osobne identifikacijske podatke prikupljat ćemo od Korisnika samo ako nam ih dobrovoljno dostave. Korisnici uvijek mogu odbiti dostaviti osobne identifikacijske podatke, osim što ih to može spriječiti u uključivanju u određene aktivnosti povezane s web lokacijom.

Identifikacijski podaci koji nisu osobni

Možemo prikupljati neosobne identifikacijske podatke o Korisnicima kad god stupe u interakciju s našom web lokacijom. Identifikacijski podaci koji nisu osobni mogu uključivati ​​naziv preglednika, vrstu računala i tehničke podatke o načinima povezivanja korisnika s našim web mjestom, kao što su operativni sustav i davatelji internetskih usluga koji se koriste, te druge slične podatke.

Kolačići web preglednika

Naša web stranica može koristiti “kolačiće” za poboljšanje korisničkog iskustva. Korisnički web preglednik postavlja kolačiće na njihov tvrdi disk radi evidencije, a ponekad i radi praćenja informacija o njima. Korisnik može odlučiti postaviti svoj web preglednik da odbija kolačiće ili da vas upozori kada se kolačići šalju. Ako to učine, imajte na umu da neki dijelovi web stranice možda neće ispravno funkcionirati.

Kako štitimo vaše podatke

Usvajamo odgovarajuće prakse prikupljanja, pohrane i obrade podataka te sigurnosne mjere radi zaštite od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništavanja vaših osobnih podataka, korisničkog imena, lozinke, podataka o transakcijama i podataka pohranjenih na našoj web stranici.

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Osobne identifikacijske podatke korisnika ne prodajemo, trgujemo niti iznajmljujemo drugima. Opće skupne demografske podatke koji nisu povezani s osobnim identifikacijskim podacima o posjetiteljima i korisnicima možemo dijeliti s našim poslovnim partnerima, pouzdanim podružnicama i oglašivačima u gore navedene svrhe.

Izmjene ove politike privatnosti

WordPress tema o nekretninama ima diskrecijsko pravo ažurirati ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku. Kad to učinimo, revidirat ćemo ažurirani datum pri dnu ove stranice. Potičemo korisnike da često provjeravaju ovu stranicu radi izmjena kako bi bili informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Potvrđujete i slažete se s vašom odgovornošću da povremeno pregledavate ovu politiku privatnosti i postanete svjesni izmjena.

Vaše prihvaćanje ovih uvjeta

Korištenjem ove web stranice potvrđujete da prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, molimo vas da ne koristite naše web mjesto. Vaše daljnje korištenje web stranice nakon objavljivanja promjena ovih pravila smatrat će se vašim prihvaćanjem tih promjena.

Usporedi oglase